SPONSOR IN DE SPOTLIGHT 

Inspiro

 

Topsport voor iedereen

Inspiro staat voor fysieke training en personal training op topsportniveau. Dit betekent dat wij de principes vanuit de topsport toepassen op elke fysieke training. Bij topsport zit het hem in de details: de juiste training op het juiste moment bij de juiste persoon. Maar ook de mentaliteit en het durven maken van fouten om vooruit te geraken. Door diezelfde principes toe te passen op een professionele en medische manier, halen we keer op keer resultaten die nergens anders mogelijk zijn. Met Inspiro heb je een personal trainer, maar dan op topsportniveau. 

 03 10 Inspiro

Meer dan gewoon een physical coach

Trainen met Inspiro is meer dan gewoon trainen met een physical coach of personal trainer. De ervaring van Wim in de topsportwereld,  de kruisbestuiving met  allerlei sporttakken en de medische samenwerking met Bruno zorgen er voor dat er op een heel duurzame manier wordt gewerkt. Er wordt gewerkt in opbouw, er wordt aan blessurepreventie gedaan en je maakt de juiste stappen door. Als je dagen nadien nog last hebt van de training, is dit een teken dat er niet goed is getraind.

 

Lees meer op de website van Inspiro 

Volg Inspiro op Facebook

 

Inspiro-Wim

Met Inspiro begeleiden we iedereen

 persoonlijk en professioneel

 van starter tot topsporter

 van individu tot groep of club

 met fysiek en personal trainer

Wim Langenbick 


 

 

 

 

 

HOOFDSPONSOR

 Assurwest

 

SPOTLIGHT-SPONSORS

06 08 brugge Immo Geernaert B-in
hof van beroep Patrick De Groote2 Rodef
vives Smiley Friet umicore
03 10 Inspiro ontbreekt jouw logo Zevende Hemel


SPONSORS

Sun  Snow orthoshop2 flo fashion
Corpofit coiffure Gina 06 19-marc-Zwanckaert2018
Amandine Anseeuw Optiek De Leyn 2017
06 08 bfabulous Euro Repar De-Wijngaert
Slager Koen 06 20 Kwizien De Rocker
ontbreekt jouw logo 06 12 C factory

ManounByC

 

 

 

 

 

SPONSOR IN DE SPOTLIGHT 

Traiteur Patrick De Groote

 

 

Afhaalgerechten – Kok aan Huis – Traiteur – Kookworkshops – Bedrijfscatering

 

Patrick De Groote genoot zijn opleiding aan de hotelschool in Oostende en heeft zijn kennis aangescherpt in diverse gerenommeerde toprestaurants en traiteurs in binnen- en  buitenland.
Hij is een allround-kok die uitsluitend werkt met seizoensgebonden producten van topkwaliteit. Zijn keuken is een wereldkeuken, maar hij leeft zich voornamelijk culinair en creatief uit in de Frans-Provençaalse keuken.

PatrickDeGroote 002-1024x683

 

Met de afhaalgerechten van Patrick is het een koud kunstje om de heerlijkste gerechten in een mum van tijd op tafel te goochelen.  Alle  bereidingen zijn zo gemaakt dat ze makkelijk op te warmen en te serveren zijn (bij het afhalen van de gerechten wordt bovendien een handleiding meegegeven).

 

De “kok aan huis-service” maakt dat je volop kan genieten van een gastronomisch etentje in eigen huis of een andere locatie. Geen stress of zorgen en genieten op hoogstaand culinair niveau!
Ook voor traiteurdienst (Communiefeest, doopfeest, recepties,…) kan je hier terecht. Een offerte wordt op maat gemaakt. De ‘BBQ-Walking-dinner’ is ondertussen een echte topper geworden!

 

Chef Patrick wil ook graag zijn kennis delen met elke kookliefhebber en zo kwamen de kookworkshops tot stand. Mannen, vrouwen, dummies, hobby-koks, professionals, er is voor elk wat wils en voorkennis is niet vereist. Er wordt gekookt op een leuke locatie in een gemoedelijke sfeer. De recepten neem je mee naar huis. Elke maand komt een ander thema aan bod. Tips voor nieuwe thema’s zijn altijd welkom!

 

Op het vlak van bedrijfscatering is traiteur Patrick de laatste jaren enorm geëvolueerd. Specialiteit zijn de verzorgde koffiebreaks en bedrijfslunchen in bedrijven zoals MBZ, Fluxys,…

  

Ontdek het hele aanbod van Traiteur Patrick De Groote (ook op Facebook !) 

Patrick De Groote2 

Bestellen kan via mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
of telefonisch
0472 69 91 46
0473 28 22 40
050 36 20 93

Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren!

 

 

 

SPONSOR IN DE SPOTLIGHT

“ ’t Hof van Beroep ”

 

hof van beroep

Eetcafé 't Hof van Beroep is een waar begrip in Brugge ! In dit gezellig café met jonge uitbater kan je terecht voor een gezellige babbel met bijhorende aperitief en tapas.

Een non-stop kitchen zorgt voor een aanvoer van hartige snacks, zoals huisbereide pasta’s en lasagnes, en biedt ook enkele suggesties aan.

 

 

HvB-bbq3 Een party of een BBQ organiseren is zoveel makkelijker als je dat gewoon in 't Hof van Beroep doet, volgens een formule op maat.

 

   

Als je van quizzen houdt, van september tot juni gaat hier om de twee weken op maandag een quiz door, deelname is gratis, start : stipt om 21u, max. 4 deelnemers per team.

HvB-quiz
   
Ook op voetbalavonden ben je er welkom.
Twee grote televisieschermen zorgen ervoor dat je niets van jouw ploeg hoeft te missen!
HvB-wk-rode-duivels-1

 

En, last but not least, elke vrijdagavond vanaf 17u …. GRATIS HAPJES !

 

hof-van-beroep

 

Langestaat 125, 8000 Brugge
Tel.: 0485 68 90 33
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

www.thofvanberoep.com
facebooklogo


 

OPENINGSUREN   :  elke dag van 17u tot… 

Op vrijdag opent de zaak een uurtje vroeger.
Woensdag : gesloten

 


 

 

Op de eerste verdieping van ’t Hof van Beroep vind je nu ook ’t Kasjot, de leukste gevangenis van Brugge ! In deze mooie ruimte in het 17de -eeuwse pand, kan je op reservatie terecht met een groep tot 30 man voor een gezellig diner.
Lees meer...